top of page
Search

Hogyan válasszunk mosógépet?

Valamennyi mosógépnek ugyanaz a célja - a ruhák mosása -, de amikor belemerül a piacon lévő mosógépek típusainak részleteibe , például a felső és az első betöltésű mosógépek közötti különbségekbe, a dolgok kissé bonyolultabbá válnak. Találja meg az Ön számára megfelelőt!

Mi a különbség a felső és az első betöltésű mosógépek között?

A fő különbség e két mosógép között az, hogy hol találja az ajtót. A felső rakodógépeket felülről terhelik, míg az első rakodógépek ajtaja a gép oldalán található. Az ajtó helyén kívül van néhány különbség a modellek között.

A fő különbségek a következők:

  • Szerkezet. Eltekintve a helyét az ajtó, egy elülső terhelést gép van nincs keverővel és felhasználási lapátok oldalán a dob. A mosógép ezen tulajdonságai azt jelentik, hogy az elülső mosógépek általában kíméletesebbek a ruháidon, mint a felső ruhák.

  • Kapacitás. Ha van egy felső rakodású gépe keverővel, akkor ez több helyet foglal el, így az elülső terhelés gyakran nagyobb terheléseket is igénybe vehet.

  • Elektromosság. Mivel nagyobb adagot tehet egy elöltöltős mosógépben, ez azt jelenti, hogy kevesebb mosást kell elvégeznie, és hosszú távon több pénzt takaríthat meg, különösen, ha gazdaságos mosógépet használ .

  • Víz. Az elöltöltős gépek általában kevesebb vizet használnak a ruhák mosásához, mint egy felső ruhás mosók.

  • Hely. Néhány felső rakodógép keskenyebb, ezért könnyebb lehet egy felső rakodógépet kisebb helyre helyezni.

  • Ár. Megtalálja, hogy a felső rakományú gépek alacsonyabb áron kerülnek piacra, mint az első rakodású gépek.

Függetlenül attól, hogy felső vagy első rakodógépet választ, az végül az Ön igényeitől függ.

Mi a különbség a teljesen automata és a félautomata mosógép között?

A félautomata és a teljesen automata mosógépek közötti fő különbség az, hogy az utóbbi gombnyomással mindent megtesz, amire szüksége van. A félautomata mosógép megkövetelheti a nedves ruhák egyik kádból a másikba mozgatását például centrifugálás céljából. A teljesen automata mosógépekről és a félautomata mosógépekről további cikkeket olvashat más cikkekben. De a két gép közötti fő előnyök és hátrányok a következők:

A megfelelő gép megtalálása az Ön mosási igényeitől függ. Az Arielt kifejezetten az Ön igényeinek kielégítésére tervezték, és egyedülállóan lett kialakítva, hogy a legjobb teljesítményt biztosítsa a mosógép belsejében. Az Ariel mosószerek széles választékát kínálja a szokásos Arieltől (félautomata mosógépeihez) az Ariel Matic Front Load-ig (a teljesen automatikus elülső betöltésű mosógépéhez) és az Ariel Matic Top Load-ig (teljesen automatikus felső feltöltési mosógépéhez). , annak érdekében, hogy a legjobb folteltávolítást érje el az 1 mosás során.
5 views0 comments

Recent Posts

See All

Ezt a problémát számtalan dolog okozhatja, de mint a legtöbb esetben, itt is érdemes az elején leellenőrizni, hogy konnektornál a fogalat és a biztosíték is rendben van-e. Hiba közt szerepelhet: Hálóz

bottom of page