top of page
Search

10 dolog ami mosógép vásárlás előtt érdemes tudni

Ha mosógépet szeretne vásárolni, fontos tudni, hogy milyen igényei vannak, és milyen gépek közül választhat ott. Tehát mielőtt elmegy az üzletbe, íme 10 dolog, amit tudnia kell a vásárolt gépről.

  1. Félautomata vagy teljesen automatikus gép? Ez attól függ, hogy milyen igényei és költségvetési korlátozásai vannak. További információkat a félautomata mosógépek és a teljesen automata mosógépek közötti különbségről további cikkeinkben talál.

  2. Mosási beállítások. Számos teljesen automatikus mosógép különféle programokat kínál különböző mosásokhoz, például finom mosáshoz vagy gyapjúmosáshoz. Néhány testreszabható, és még kedvenc beállításait is elmentheti, hogy kéznél legyenek. Milyen funkciókat keres?

  3. Centrifugálás. A textíliától és a mosni kívánt ruhatípustól függően fontos a centrifugálási ciklus, amelyet percenkénti fordulatszámmal (rpm) jelölünk. A finomságokat csak 300–500 fordulat / perc sebességgel szabad forgatni, míg a robusztusabb elemek 1000 fordulat / perc sebességre képesek.

  4. Hatékonyság. Mennyire hatékony a mosógép, amikor energiatakarékosságot és vizet takarít meg? A gazdaságos mosógép hosszú távon megtakarítást jelent.

  5. Méret. A felső terhelésű gépek általában keskenyebbek, mint az első betöltésű, teljesen automatikus mosógépek. Szűk sarokba kell helyezni a mosógépet? Vagy megengedheti magának a plusz helyet, és nagyobb mosóképre nagyobb mosógépre van szüksége, amely a következő pontra vezet.

  6. Terhelhetőség. Ha nagy családja van, akkor egy olyan mosógépre van szüksége, amely nagyobb terheléseket képes elviselni, szemben a kis családúakkal vagy egyedülálló emberekkel.

  7. Van benne szárító? Ha mozgalmas életet él, és nincs ideje lógni a mosdóról, egy beépített szárítóval ellátott mosógép megfelelő megoldás lehet az Ön számára.

  8. A dob anyaga. A mosógép dobjának anyaga változatos lehet, például műanyag, rozsdamentes acél vagy akár porcelán zománc, az acél a drágább változat és a legtartósabb. A zománc talán kevésbé tartós, mint a többi anyag, még akkor is, ha olcsóbb.

  9. Felső vagy elülső terhelés? Különböző előnyei és hátrányai vannak a felső és az első rakodógépeknél , cikkünkben elolvashatja a felső vagy az első rakodógép közötti különbséget .

  10. Van-e előtörése? Ha vannak gyerekei, akik szeretnek rendetlenkedni, vagy ha sok kemény foltja van, érdemes befektetnie egy mosógépbe, amely előtti áztatási ciklust tartalmaz.

Miután megtalálta az Ön igényeinek megfelelő mosógépet, szüksége lesz a megfelelő mosószerre. Az Arielt kifejezetten az Ön igényeinek kielégítésére tervezték, és egyedülállóan lett megfogalmazva, hogy a legjobb teljesítményt biztosítsa a mosógépben. Az Ariel mosószerek széles választékát kínálja a szokásos Arieltől (félautomata mosógépeihez) az Ariel Matic Front Load-ig (a teljesen automatikus elülső betöltésű mosógépéhez) és az Ariel Matic Top Load-ig (teljesen automatikus felső feltöltési mosógépéhez). , annak érdekében, hogy a legjobb folteltávolítást érje el az 1 mosás során.


14 views0 comments

Recent Posts

See All

Ezt a problémát számtalan dolog okozhatja, de mint a legtöbb esetben, itt is érdemes az elején leellenőrizni, hogy konnektornál a fogalat és a biztosíték is rendben van-e. Hiba közt szerepelhet: Hálóz

bottom of page